Veelgestelde vragen

FAQ

Vandaag besteld = morgen verzonden. We verzenden op maandag, woensdag en vrijdag. Uiteraard kun je ook zelf een verzenddatum kiezen tot twee weken vooruit.

We verzenden onze pakketten met brievenbuspost via PostNL. In 90% van de gevallen levert PostNL het brievenbuspakje binnen één dag na de verzenddatum. 

Let op: vanwege de corona crisis kan het voorkomen dat er vertraging is bij PostNL. Verstuur je pakketje daarom op tijd!

Heeft de ontvanger een hond? Chocolade kan dodelijk zijn voor honden, lees verder onder het kopje huisdieren.

We rekenen vaste verzendkosten van € 3,95 per brievenbuspakket.

Zodra jouw bestelling bij PostNL is aangekomen ontvang je de Track & Trace code.

Ben je niet tevreden over de treatbox of is de box niet goed aangekomen? We horen het graag van je, zodat we kunnen kijken wat er mis is gegaan. 

Mail naar: info@vegansugarmamas.nl

Producten die je via deze webwinkel koopt hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

COOKIE FRAME + EETBARE FOTO
Gluten

STICKY DATE SNICKERS POP
Pinda’s, Soja

MEGA TRIPLE CHOCO COOKIE
Gluten, Soja, Lupine

SALTED CARAMEL ROCKY ROAD
Gluten, Noten, Pinda’s, Soja

Omdat we in onze bakkerij met noten en pinda’s werken, kunnen alle producten sporen van noten en pinda’s bevatten.

Callebaut chocolade wordt gemaakt in een fabriek waar ook andere chocoladesoorten verwerkt worden. Hierdoor kan het sporen van melk bevatten.

Vanuit Amsterdam bakken we alle producten dagelijks vers en versturen het direct naar jouw loved ones. Of naar jezelf, we don’t judge. 

De producten zijn minimaal een week houdbaar. We adviseren om de producten na ontvangst in de koelkast te bewaren. Zeker op warme dagen.

Voor huisdieren kan chocolade giftig en zelfs dodelijk zijn. Verstuur je een treatbox naar iemand met een hond? Laat de ontvanger weten dat je een brievenbuspakket verstuurt. 

Ook voor bedrijven zijn onze treatboxen goed inzetbaar. Bijvoorbeeld als verjaardagscadeau voor de werknemers, als relatiegeschenk of als cadeau bij een speciale gelegenheid.

Neem contact met ons op via info@vegansugarmamas.nl of 06-47933539 om de mogelijkheden te bespreken.